Bloemen in business

Van der Schans bloembinders is al meer dan 50 jaar een trendy bloemist in Dordrecht. Sinds 2019 hebben wij het green label certificaat voor de duurzame bloemist.

Voor onze zakelijke klanten hebben we goede kennis in huis voor beplanting met hydrocultuur. Daarbij verzorgen we voor diverse bedrijven in onze regio elke week een mooi opgemaakt

Bloemenarrangement op de balie, de toonbank, bij de receptie, de wachtkamer, spreekkamer, de directiekamer, of op de tafels in het bedrijfsrestaurant. Maar we bezorgen voor u ook een mooi boeket bij medewerkers tijdens ziekte, of voor een verjaardag.

Op speciale dagen zoals secretaresse dag is er een apart boeket te bestellen voor al die mensen die, in welke afdeling dan ook, zorgen dat in uw bedrijf alles op rolletjes loopt. Als bedrijf kunt u een account aanmaken in het menu zakelijk inloggen en in uw eigen bestelomgeving uw order plaatsen. U krijgt daarna van ons de factuur toegestuurd.

Ook maken we vaak bloemwerk voor stands op beurzen. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan. We komen graag bij u langs om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt van te voren ook even bij ons in de winkel komen kijken, zodat wij u met voorbeelden uit de praktijk een idee kunnen geven. Zo kunt u het beschikbare budget optimaal besteden.